Call us Call Us (111) 234 - 5678

21/B, London Campus British Road,Birmingham, UK

Om os

I 1981, købte vi  ” EGELYKKE” et lille husmandssted på 13 ha., og hermed fik mere plads i forhold til det parcelhus vi havde tidligere. I fællesskab besluttede vi, at anskaffede  os en ren – racet foxterrier. Valget blev den Glathåret fordi den ikke krævede pels pleje (trim).  Igennem alle de år, der nu er gået, har vi fået omfattende kendskab til racen som helhed, og vores ønske er at opdrætte sunde og racetypiske foxterriere med et godt sind.

For at være med til at påvirke og udvikle racen, har vi til dato importeret nye hunde fra Polen – Sverige – Finland – Belgien –  USA & Tyskland . Det har kostet en del penge, men samtidig har det haft den store fordel at der er flere linjer til brug i vores avl. / og vi har opnået stor fremgang i udstillings verden også.

Jeg  har været ansvarshavende racerepræsentant for Glathåret Foxterrier i Dansk Terrier Klub  & Dansk Kennel Klub regi ,fra 1999 og til 2008, og efter 10 år på denne post mente jeg det var tiden, at andre skulle tage over.

Jeg har opnået en meget stor kompetence igennem de mange år jeg har arbejdet med denne race, så vil du vide mere om racens mentalitet og karakteregenskaber, eller om racens behov for motion, aktivering, kontakt, lederskab mm.,- er du velkommen til at kontakte mig.

Ellers:

Er, jeg fag uddannet Landmand med grøn bevis, dementeret fra Korint Landbrugsskole i 1971.Forsatte herefter min uddannelse i Vejlby ved Århus , hvor jeg blev færdig som husdyrbrugs teknikker i 1974.

Efter endt uddannelse blev jeg ansat som vejleder ved Fyn og Sydjyllands Pelsdyravler forening / især avl og genetik / pelskvalitet var mit speciale.

I 1978 blev jeg ansat  i Vejle Landboforening, hvor jeg var konsulent indenfor svineproduktionen indtil 1982- Herefter var jeg på vores gård og gik hjemme ved vores børn, samtidig  havde jeg 50 søer plus slagtesvin at passe.

I 1987 blev jeg genansat på halv tid, Vejle Landboforening ,som vejleder/ konsulent, med speciale i svin generelt.

I år 2000 flyttede afdelingen til Horsens , og da jeg kun var halv tids ansat, valgte jeg at blive  freelance, og betjener nu en gruppe landmænd med produktions styring mv. i deres svine bedrifter.

I 2014, blev jeg folkepensionist, men  nyder forsat tilværelsen sammen med min mand og vores foxterrier, vi forpagter vores jord ud, og har udsat vores grise

2021— nu har vi har foxterrier i snart 50 år. – og vi skal nu til at stagnere – UHA, DET ER SVÆRT, 

Hilsen Alex & Anne