Call us Call Us (111) 234 - 5678

21/B, London Campus British Road,Birmingham, UK

Hvalpe

img_9434-002En hvalps vigtigste prægningsfase starter når den er 3 uger – ,og vare til den er 7 uger. Svigter vi som opdrættere her, kan det aldrig indhentes. Prægning har intet at gøre med egentlig opdragelse, men handler om at give hvalpen vished for, at verden er tryg og god. Prægningen skal ske via de mennesker, der omgiver hvalpene, samt af de øvrige hunde på stedet. Måske ved du ikke, at en hvalp fødes med lukkede øregange og øjne. Dette sikrer, at hvalpen beskyttes mod urenheder, hvis den blev født i en jordhule. Vores hvalpe fødes i TV stuen eller på mit kontor og er der til de ca. er 5-6uger,  Vi mener, at tætheden  mellem hvalpen og os ,er vigtig del i hvalpens udvikling. Gennem lugtesansen oplever og fornemmer en hvalp, meget mere, end man måske forestiller dig. Øjne og øre åbner sig, når hvalpen er mellem 12 og 16 dage gammel. Det er en stor glæde for os som opdrættere at se en så lille hvalp , logre med halen, når den kommer i vore hænder ….for så er der skabt kontakt .

Vores hvalpe er stue opdræt , Dvs. de fødes i vores stue, og er der til de ca. er 5-6 uger, herefter flytter de til vores bryggers. Hvalpene er meget sammen med os ,og når vore børn og børnebørn kommer på besøg er der også påvirkning i den retning. Så snart vejret tillader det tager jeg dem med udendørs, så de kan boltre sig.

Hvalpene sælges med en Dansk Kennel Klubs stambog, er vaccineret, har fået ormekure, de er chippet af DKK, der er betalt for reg. i Dansk Hunderegister. – Der må forventes en kontakt det første års tid efter købet, dette fordi vi gerne vil følge op på vores salg, høre hvordan det går,og evt. kunne komme med gode råd.

Vi har 1 – 2 kuld hvalpe årligt.

Det at være en god opdrætter, er at leve i et fællesskab med sine hunde

10200967493176619

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skulle denne race have din interesse, er du velkommen til at kontakte os . eller se under menu hvalpe til salg..